Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

test

Klimaatverandering blijft een heet hangijzer. Hoe het klimaat verandert, zien we nu al. Wereldwijd worden dieren en planten bedreigd en zelfs in de Vlaamse natuur beweegt er heel wat. Niet alleen fauna en flora, maar ook mensen ondervinden last van klimaatverandering. Deze infoavond vertelt er je alles over. Niet de klimaatverandering op zich, maar wel de gevolgen ervan voor mens en natuur ...

Klimaatverandering blijft een heet hangijzer. Hoe het klimaat verandert, zien we nu al. Wereldwijd worden dieren en planten bedreigd en zelfs in de Vlaamse natuur beweegt er heel wat. Niet alleen fauna en flora, maar ook mensen ondervinden last van klimaatverandering. Deze infoavond vertelt er je alles over. Niet de klimaatverandering op zich, maar wel de gevolgen ervan voor mens en natuur staan centraal. We geven ook tips om zelf klimaatvriendelijk te leven.

Prijs

7,20 euro/leden Natuurpunt en 8,00 euro/niet-leden (inclusief 1 consumptie).

Inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging met de gegevens om tot betaling over te gaan. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.


Info

Waar:
Bezoekerscentrum Kiewit
Putvennestraat 112
3500 Hasselt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
za 05/04/25 van 10:00 tot 22:00
Prijs:
€ 8,00 (Ledenprijs: € 7.2)
Organisatie:
Limburgse Milieukoepel
lezing_is_biodiversiteit_hot.jpg