Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Dagstapper 2 De Wijers

24,4 km (33000 stappen)   6 u 6 min    lange afstandswandeling
Horeca Parking

Startplaats: Kelchterhoefstraat 7, Houthalen-Helchteren De Wijers: Kelchterhoef - Ten Haagdoorn - startplaats domein Kelchterhoef
De Wijers: De Teut - startplaats Holsteenbron
Lange afstandswandeling De Wijers: De Bosberg
De Wijers: De Teut - instapplaats Donderslagseweg

Downloaden voor GPS Printen


Dit is een Dagstapper, een lusvormige wandeling van 24 km. Deze Dagstapper is een inkorting van de meerdaagse 'Lange Afstandswandeling De Wijers'. Maak een mooie dagtocht door bij wandelwissels 3 en 4 de route in te korten.

Kenmerken

Regio: De Wijers
Kleur: lange afstandswandeling
Afstand: 24,4 km
Duur wandeling: 6 u 6 min
Moeilijkheidsgraad: Beginner
Andere: Openbaar vervoer


Praktische info

LET OP!

Dit is een dagstapper. De volledige lange afstandsroute is op terrein bewegwijzerd met bordjes met het Wijerssymbool en een blauwe pijl. Voor deze inkorting moet je bij de wandelwissels 3 en 4 de lange route verlaten en de bordjes met Wijerssymbool en een groene pijl volgen om terug op je startplaats uit te komen. 

  • Een voorbeeld van een wandelwissel en een overzichtskaartje van deze dagtripper vindt je hiernaast in de afbeeldingen.
  • Je kan de routes terugvinden op de streekkaart.
  • De bewegwijzering van de inkorting zijn dezelfde iconen als de Lange Afstandswandeling De Wijers, maar de pijlen zijn groen
Lange Afstandswandeling

Lange Afstandswandeling

 

Inkorting
Inkorting

 

 

 

 

 

 

Uitgebreide beschrijving

De totale Lange Afstandswandeling De Wijers is 82 km lang. Je kan deze lange route opsplitsen in drie dagstappers door gebruik te maken van inkortingen op de wandelwissels.

Deze inkorting is 24 km lang en laat je de wandelgebieden De Teut, Kelchterhoef en Hengelhoef ontdekken. Je maakt gebruik van de inkorting bij de wandelwissels 3 en 4. 

Wandelkaarten kopenFoto's / video's