Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu
Satelliet
Kaartlagen
Kaartlagen

Bolderberg-Viversel

1,7 km (2300 stappen)   0 u 25 min    thema Martin
Leuk voor kinderen Horeca Kinderwagens Parking Bezoekersonthaal

Startplaats: Galgeneinde 22, Heusden-Zolder Bolderberg-Viversel

Downloaden voor GPS Printen


Grappige ijsvogel Martin neemt de allerkleinsten mee op pad door Domein Bovy. Samen ontdekken ze alles over de dieren en de bomen in De Wijers. Maar Martin heeft zich goed verstopt! Volg het Martin-icoontje en beleef een spannende kinderwandeling. Aan het einde van de wandeling kan je je diploma afhalen in één van de tavernes.

Kenmerken

Regio: De Wijers
Kleur: thema Martin
Afstand: 1,7 km
Duur wandeling: 0 u 25 min
Moeilijkheidsgraad: Beginner
Landschap: Heide, Bos, Waterplas / vijver
Andere: Openbaar vervoer, Grotendeels onverhard, Heuvelachtig


Praktische info

  • Domein Bovy is speciaal ingericht voor de kleinsten onder ons. Ga op zoek naar Martin de ijsvogel en ontdek de dieren op de kinderboerderij. 
  • Honden steeds aan de leiband.

Uitgebreide beschrijving

Grappige ijsvogel Martin neemt de allerkleinsten mee op pad door Domein Bovy. Samen ontdekken ze alles over de dieren en de bomen in Bovy en De Wijers. Maar Martin heeft zich goed verstopt! Volg het Martin-icoontje en beleef een spannende kinderwandeling. Aan het einde van de wandeling kan je je diploma afhalen in één van de tavernes.

Na je wandeling kan je op Domein Bovy genieten van een verdiende rustpauze. De kinderen zullen er zich zeker amuseren met de boerderijdieren of de speeltuin.

Tip: Ga eens op Wijersafari met de kleurrijke spotterskaarten en ontdek dieren die je nog nooit hebt gezien! Bestel ze hierFoto's / video's