Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu
Satelliet
Kaartlagen
Kaartlagen

Zelem

3,7 km (5000 stappen)   0 u 55 min    blauw
Horeca Parking

Startplaats: Dorpsstraat 34, Zelem Pastorie

Downloaden voor GPS Printen


Ontdek de Vallei van de Zwarte Beek en de enorme diversiteit van dieren die van het beekdallandschap profiteren. Misschien kom je hier wel een watersnip, patrijs of een fjordenpaard tegen…Aan de pastorie in Zelem kan je heerlijk vertoeven op het terras of gezellig binnen. Kinderen kunnen zich uitleven in de natuurlijke tuin met speelse elementen en dieren die zich verstoppen. Of picknick aan één van de picknicktafels met spelletjes voor het hele gezin. Bos, graslanden, lekker bergop en holle wegen: deze blauwe route heeft het allemaal!

Kenmerken

Regio: De Zwarte Beek
Kleur: blauw
Afstand: 3,7 km
Duur wandeling: 0 u 55 min
Moeilijkheidsgraad: Beginner
Andere: Openbaar vervoer, Grotendeels onverhard, Heuvelachtig


Praktische info

Openbaar vervoer: Bus 35c, 92 of 735 (halte Kolenbergstraat)

Bij nat weer zijn laarzen aangeraden, anders stevige schoenen.

Honden graag steeds aan de leiband.

Uitgebreide beschrijving

Ontdek de Vallei van de Zwarte Beek en de enorme diversiteit aan dieren die van het beekdallandschap profiteren. Misschien kom je hier wel een watersnip, patrijs of een fjordenpaard tegen. Aan de pastorie in Zelem kan je heerlijk vertoeven op het terras of gezellig binnen. Kinderen kunnen zich uitleven in de natuurlijke tuin met speelse elementen en dieren die zich verstoppen. Of picknick aan één van de picknicktafels met spelletjes voor het hele gezin. 

Bos, graslanden, lekker bergop wandelen en holle wegen: deze blauwe route heeft het allemaal! Je kan deze route ook verkort starten aan het infobord aan de Broekkantstraat in Zelem. Je komt dan onderweg geen horeca tegen.Foto's / video's