Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Limburgs Landschap vzw

“Limburgs Landschap vzw is een Limburgse natuurvereniging. Door gebieden aan te kopen en te beheren zorgen ze voor meer natuur en biodiversiteit. Ze beschermen niet enkel wat rest, maar herstellen ook wat verloren ging en ontwikkelen zelfs nieuwe natuur. Ondertussen beheren ze al meer dan 40 natuurgebieden, samen goed voor zo’n 2.400 ha natuur in Limburg. Die stellen ze graag open voor wandelaars en fietsers, zodat iedereen er met volle teugen van kan genieten. Natuurlijk houdt Limburgs Landschap daarbij rekening met de draagkracht van de natuur en zijn daardoor niet alle plekjes even toegankelijk.. Zo kunnen we ook in de toekomst blijven genieten van dat moois.

Meer natuur in Limburg

Als erkende terrein beherende natuurvereniging ontvangt Limburgs Landschap vzw jaarlijks subsidies voor de aankoop en het beheer van meer natuur in Limburg. Die subsidies dekken helaas niet alle kosten.

Wil je lid worden, ons financieel steunen of meewerken? Dat kan door een bijdrage te storten op rekeningnummer IBAN – BE 28 4564 0220 0120 BIC – KREDBEBB. Het lidmaatschap bedraag 15 euro per jaar. Of word vrijwilliger in een van onze natuurgebieden.

Meer info over onze werking, onze natuurgebieden en ons aanbod aan activiteiten, vind je op :  

www.limburgs-landschap.be

Facebook: Ik hou van het Limburgs Landschap

011 53 02 50