Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Workshop "Gewoon zijn" (Oudsbergen)

HIER INSCHRIJVEN“Gewoon zijn” laat je de kracht van stilte ontdekken op verborgen groene plekken in je eigen buurt. Plekken waar de natuur jouw bondgenoot is. Maak kennis met hoe stilte in kleine dingen zit, die je later kan meenemen in je dagelijks leven. Bond zonder Naam wil mensen op een heel bewuste manier verbinding laten maken met elkaar. Maar om tot een krachtige verbinding met anderen ...

HIER INSCHRIJVEN

“Gewoon zijn” laat je de kracht van stilte ontdekken op verborgen groene plekken in je eigen buurt. Plekken waar de natuur jouw bondgenoot is. Maak kennis met hoe stilte in kleine dingen zit, die je later kan meenemen in je dagelijks leven.

Bond zonder Naam wil mensen op een heel bewuste manier verbinding laten maken met elkaar. Maar om tot een krachtige verbinding met anderen te komen, is het belangrijk om in verbinding te komen met jezelf. Deze workshop laadt jouw batterijen op, zodat jij beter kan luisteren en genereuzer en liefdevoller kan zijn voor jezelf. En daardoor ook voor anderen.

Deze zomer lopen er 36 workshops in samenwerking met Bond Zonder Naam. Wil je de workshop “Gewoon Zijn”  volgen op een andere locatie of  op een ander moment, neem dan een kijkje in ons overzicht.

Deelnameprijs

  • € 15,00 (inclusief schrift)
  • Workshop gaat enkel door bij een minimum van 6 deelnemers.

Betaling

  • Mogelijk via: Promocode, Maestro, Bancontact, Mastercard, Visa of Overschrijving
  • Geen terugbetaling mogelijk bij annulatie.

Samenwerkingspartners

  • Bond Zonder naam
  • Quinx
  • vzw Mindful zijn


Info

Waar:
VZW Mindful zijn
Beemdstraat 60
3670 Ellikom
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 28/07/19 van 18:30 tot 21:30
Organisatie:
Natuurpunt CVN
workshop_gewoon_zijn_bond_zonder_naam.jpg