Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Wilde Buitendagen: Natuur met de grote N op de seizoensopening (De Watersnip)

Het bezoekerscentrum smijt haar deuren open en doet mee met de Wilde Buitendagen van Natuurpunt. Op zaterdag 4 april mag je volledig 'wild' gaan en jouw 'wilde-buiten-dingen' doen. Maak een zandkasteel op het strand (oh ja, wij hebben een strand!), zoek de diersporen en volg de wilde dieren (oh ja, hier zitten wilde dieren!), maak een steenmannetje zoals in de Bronstijd (oh ja, die waren er ...

Het bezoekerscentrum smijt haar deuren open en doet mee met de Wilde Buitendagen van Natuurpunt. Op zaterdag 4 april mag je volledig 'wild' gaan en jouw 'wilde-buiten-dingen' doen. Maak een zandkasteel op het strand (oh ja, wij hebben een strand!), zoek de diersporen en volg de wilde dieren (oh ja, hier zitten wilde dieren!), maak een steenmannetje zoals in de Bronstijd (oh ja, die waren er toen al!), of leer vuur maken zoals een echte vuurman of vuurvrouw.

Wil je liever op stap met een gids die je het leefgebied van de wilde dieren leert kennen? Dat kan! Vertrek om 13u30 en 15u aan het bezoekerscentrum.

Met de gloednieuwe wandelfolder kan je uiteraard de Vallei van de Zwarte Beek ook op eigen houtje ontdekken.

Is het allemaal een beetje té avontuurlijk voor jou? Geen probleem! Het natuur.café is doorlopend geopend en je kan rustig verpozen in het bezoekerscentrum.

Deelname is gratis, maar inschrijven is wenselijk en kan op deze pagina!
Info

Waar:
Bezoekerscentrum De Watersnip
Grauwe Steenstraat 7
3582 Koersel
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
za 04/04/20 van 13:00 tot 17:00
Organisatie:
Bezoekerscentrum De Watersnip