Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Tentoonstelling "Patronen in de natuur"

Gezocht: creatief talent

Moeder natuur is een architect. Natuurfenomenen, planten, dieren,... vaak is er een patroon in terug te vinden. Denk maar aan een honingraat van de bijen, een ijskristal.

Wij roepen op om op uw kunstwerk(en) (foto’s, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken,...) geïnspireerd door "patronen in de natuur" aan ons te bezorgen, zodat wij deze kunnen tentoonstellen in het Kerkje van Laak. Wij zoeken vooral werken waarin natuurthema’s aan bod komen: landschappen, fauna en flora, natuurlijke processen en fenomenen, enz. Die mag je natuurlijk in jouw persoonlijke stijl brengen.

Win Neem deel aan de tentoonstelling en maak kans op een leuke natuurprijs. Praktisch De tentoonstelling is te bezoeken op zaterdag en zondag 8,9 en 15 en 16 mei van 14u tot 16u. Wegens de geldende Covid19-maatregelen is het verplicht op voorhand een tijdsslot te reserveren via Wieske Engelen: wieskee@yahoo.com. Toegang tot de tentoonstelling is gratis.

Adres: Kerkje van Laak, Kleine Heresteeg 122, Houthalen. Meer info: wieskee@yahoo.com Facebook: Natuurpunt Houthalen-Helchteren Deelnemen? Neem contact op met Wieske Engelen: wieskee@yahoo.com of Jurgen Becherer: jurgen.becherer@jubeco.be Voorzie je werk van: naamkaartje, contactgegevens (mail + tel.) en een titel.


Info

Waar:
Kerkje Laak
Kleine Heresteeg 122
3530 Houthalen-Helchteren
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
Organisatie:
Natuurpunt Houthalen-Helchteren
Tentoonstelling