Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Sprokkelwandeling in Duinengordel

Wist je dat in een dode stam of tak meer leven zit dan in een levende boom? Levend én dood hout dienen vaak als woonplaats of voedsel voor verschillende soorten en moet je dus laten liggen. Maar in de natuur valt er nog zoveel meer te sprokkelen. Een bijzondere steen, lekkere noten en kruiden of misschien wel een mooi verhaal. Ga jij met de grootste buit naar huis? Praktisch: wandeling met ...

Wist je dat in een dode stam of tak meer leven zit dan in een levende boom? Levend én dood hout dienen vaak als woonplaats of voedsel voor verschillende soorten en moet je dus laten liggen. Maar in de natuur valt er nog zoveel meer te sprokkelen. Een bijzondere steen, lekkere noten en kruiden of misschien wel een mooi verhaal. Ga jij met de grootste buit naar huis?

Praktisch: wandeling met gids van +- 2,5u en 5km

Het gebied: Donderslag (Ophovenderheide) biedt een bonte verzameling aan landschappen: het ene moment struin je door schrale, zandige ondergrond, het andere dwaal je langs natte heide of door een statig dennenbos. Af en toe overwin je een stevige helling of wandel je door een golvend duinenlandschap dat verborgen ligt onder een bos.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Info

Waar:
Sentower Park
Leemkuilstraat 21
3660 Opglabbeek
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zondag 25 november 2018 van 13:45 tot 17:00
Prijs:
€ 2,00 (Basistarief: 2,00 €; kinderen jonger dan 12 jaar: 0,00 €)
Organisatie:
Duinengordel
ee2ca064-7b7c-412e-8960-123c74808485.jpeg