Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Schatten van Vlieg in Kiewit: hoor jij wat ik hoor?

Spits je oren en ontdek samen met Vlieg de natuurgeluiden in Kiewit! Tijdens je zoektocht kan je al klauterend op zoek naar gekke geluiden in het klankenbos. Spits ook die wolvenoren en vind je prooi tussen de bomen. Een geluiden-memory stelt je oren extra op de proef. In het stiltebos kan je even uitblazen maar niet voor lang, de boerderijdieren laten van zich horen! Kortom, een prikkelende ontdekkingstocht op Domein Kiewit voor het hele gezin! Vanaf de parking volg je Vlieg die je de weg wijst naar het startpunt op de binnenkoer van de kinderboerderij. Vanaf dit startpunt leidt een zoektocht je langs de boerderijdieren door het bos naar de schat van Vlieg. De zoektocht kan je altijd doen, ook als het bezoekerscentrum gesloten is. Deze tocht is een initiatief van Stad Hasselt en Natuurpunt.
Zijn je oren na deze zoektocht nog niet genoeg geprikkeld? Zoek dan ook een schat in de Abdijsite Herkenrode, het Modemuseum Hasselt, de bibliotheek Hasselt Limburg (vestiging Dussart) en Villa Verbeelding.

Meer info over alle zoektochten van Vlieg vind je op www.uitmetvlieg.be/schattenjacht/uittip/schatten-van-vlieg-bij-mooi-weer.


Info

Waar:
Bezoekerscentrum te Kiewit
Putvennestraat 112
3500 Hasselt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
Organisatie:
Bezoekerscentrum Kiewit
Schatten van Vlieg in Kiewit: hoor jij wat ik hoor?