Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Samen Amusant op Pad: Rode Vijvers

Onder begeleiding van Luc Vanoppen gaan we op bezoek in de Rode Vijvers, een gebied in de Wijvenheide. In de vochtige hooilanden zullen we zoeken naar de Gevlekte orchis en hetMoerasviooltje. Wij kijken er alvast enorm naar uit en hopen jullie te verwelkomen. Tot dan! Marthe en Katrien   Coronamaatregelen: We houden de wandelingen plezierig en veilig. Daarom vragen we iedereen om: 1,5 m ...

Onder begeleiding van Luc Vanoppen gaan we op bezoek in de Rode Vijvers, een gebied in de Wijvenheide. In de vochtige hooilanden zullen we zoeken naar de Gevlekte orchis en hetMoerasviooltje.

Wij kijken er alvast enorm naar uit en hopen jullie te verwelkomen.

Tot dan!

Marthe en Katrien

 

Coronamaatregelen:

We houden de wandelingen plezierig en veilig. Daarom vragen we iedereen om:

  • 1,5 m afstand te bewaren van iedereen, indien mogelijk.
  • een mondmasker bij te hebben. Zet dit masker op tijdens de activiteit, zeker als je de nodige afstand niet kan behouden.
  • geen materiaal en planten aan elkaar door te geven. Vergeet je eigen loep en determinatieboeken niet als je deze wil gebruiken.
  • ook voldoende afstand te bewaren als je planten bekijkt

We zullen zoveel mogelijk iedereen aan deze maatregelen herinneren tijdens de wandeling. We zullen echter niets afdwingen en doen vooral beroep op jullie plichtbewustheid.


Info

Waar:
Rode Vijvers
Goorstraat 100
3511 Kuringen
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
woe 01/07/20 van 18:30 tot 21:00
Organisatie:
Natuurpunt Hasselt-Zonhoven
wijvenheide_vilda.jpg