Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

PWGenk-excursie Spurk E7-11-24 - AFGELAST

Plantenwerkgroep Genk (PWGenk) is een plantenwerkgroep voor iedereen met interesse in wilde en verwilderde planten binnen het grondgebied van de stad Genk en omgeving. Heb je nog nooit een plant gedetermineerd of ben je een wandelende flora? Wees welkom! Samen leren we van elkaar bij en struinen we van de sappigste naar de meest dorre vegetaties. Op de wandelingen kun je erachter komen welke ...

Plantenwerkgroep Genk (PWGenk) is een plantenwerkgroep voor iedereen met interesse in wilde en verwilderde planten binnen het grondgebied van de stad Genk en omgeving.

Heb je nog nooit een plant gedetermineerd of ben je een wandelende flora? Wees welkom! Samen leren we van elkaar bij en struinen we van de sappigste naar de meest dorre vegetaties.

Op de wandelingen kun je erachter komen welke wilde planten er in je eigen omgeving voorkomen en hoe je ze kan herkennen. Dit kan gaan van de meest algemene 'onkruiden' tot de bijzonderste beschermde planten. Wat voor groens er ook voor de voeten komt, we zullen het een naam proberen te geven! Naderhand verschijnt de lijst met waargenomen soorten steeds op www.waarnemingen.be, zodat je thuis op je gemak nog eens kan overlopen.
Stevige schoenen en goede zin zijn genoeg om deel te kunnen nemen. Je mag onderweg meeschrijven, waarnemingen mee invoeren / doorgeven, foto's van de planten maken, vragen stellen etc.

Kijk zeker ook eens op https://www.facebook.com/pwgenk/ voor foto´s van onze voorbije activiteiten!


Info

Waar:
Kruispunt Kuilenweg en Munsterbeekweg, 3740 Bilzen (http://tiny.cc/9xrsiz)
Kruispunt Kuilenweg en Munsterbeekweg
3740 Bilzen
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 19/04/20 van 09:30 tot 14:30
Organisatie:
Plantenwerkgroep Genk
20030364.jpg