Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

ONLINE LEZING: Oogjes dicht en snaveltjes toe (Hasselt)

Aangezien we nog steeds in corona tijden leven met de nodige beperkingen hebben we in onderling overleg met Natuurpunt CVN beslist de lezing online te laten doorgaan. Klik op >> lees meer voor meer uitleg.

Wat heb je nodig om DIGITAAL te kunnen deelnemen

  • ofwel een PC/laptop (met luidspreker, ev. een webcam/inbouw camera - leuk maar geen vereiste) ofwel een smartphone ofwel een tablet
  • internetverbinding
  • Zoom app (Zoom client for meetings) installeren - je ontvang daarvoor de installatie instructies (echt niet moeilijk om te installeren)
  • je krijgt enkele dagen vooraf een mail met inloggegevens voor de les

Inhoud

Over de nachtelijke activiteiten van vogels is weinig geweten. Toch is het bijzonder boeiend. Wie slaapt er en wie niet? Hoe komen ze levend die gevaarlijke nacht door? Slapen ze dan zomaar ergens op een takje? En slapen ze alleen of liefst in groep, en waarom zo? Welke vogels vliegen ’s nachts rond en zijn ze dan op zoek naar voedsel? Welke vogels trekken ’s nachts, hoe pakken ze dat aan en hoe weten we dat? Zoveel vragen…

In deze voordracht bundelen we alle kennis rond vogelgedrag in de nacht tot een leerrijk en onderhoudend verhaal. Een aanrader voor iedereen met interesse voor vogels, zowel voor de beginneling als de meer doorwinterde vogelkijker. Een ideale causerie voor zowel het brede publiek als de harde kern.

Prijs

7,00€/leden Natuurpunt en Limburgse Milieukoepel en 8,00€/niet-leden. 

Inschrijven

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan.


Info

Waar:
Vanuit je eigen zetel, stoel, ...
-
3500 Hasselt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
do 18/03/21 van 20:00 tot 22:00
Prijs:
€ 8,00
Organisatie:
Limburgse Milieukoepel
ONLINE LEZING: Oogjes dicht en snaveltjes toe (Hasselt)