Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Natuurwerkdag: " dagvandenatuur.be"

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen? Help mee op 17 november 2019 bij jou in de buurt.  Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in een prachtige omgeving. Je maakt er kennis met vrijwilligers die het hele jaar door de ...

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen?
Help mee op 17 november 2019 bij jou in de buurt. 

Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in een prachtige omgeving. Je maakt er kennis met vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in je buurt beheren. En zo kunnen zij tijdens de Dag van de Natuur grotere klussen klaren. Kom alleen, met je familie, vrienden of collega's. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom! Wat gaan we doen:

In het natuurgebied van de Sint-Annabeek gaan we afgevallen takken en omgevallen bomen verwijderen van een perceel, om het maaiwerk makkelijker te maken.

Het beheer in Natuurpuntgebieden wordt uitgevoerd door vrijwilligers, georganiseerd in beheerteams en ondersteund door professionele terreinploegen van Natuurpunt.


Info

Waar:
Ingang Groenstraat
Groenstraat
3840 Kerniel
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 17/11/19 van 09:00 tot 12:00
Organisatie:
Natuurpunt Borgloon
150820_np_logo_borgloon.jpg