Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

LAV en lezing: Is biodiversiteit hot? - Wat klimaatverandering doet met de natuur (Ham)

Klimaatverandering blijft een heet hangijzer. Hoe het klimaat verandert, zien we nu al. Wereldwijd worden dieren en planten bedreigd en zelfs in de Vlaamse natuur beweegt er heel wat. Niet alleen fauna en flora, maar ook mensen ondervinden last van klimaatverandering. In deze lezing staan klimaatverandering en de gevolgen ervan voor de natuur centraal. We geven ook tips om zelf ...

Klimaatverandering blijft een heet hangijzer. Hoe het klimaat verandert, zien we nu al. Wereldwijd worden dieren en planten bedreigd en zelfs in de Vlaamse natuur beweegt er heel wat. Niet alleen fauna en flora, maar ook mensen ondervinden last van klimaatverandering. In deze lezing staan klimaatverandering en de gevolgen ervan voor de natuur centraal. We geven ook tips om zelf klimaatvriendelijk te leven.

De lezing wordt voorafgegaan door een overzicht van de werking van Natuurpunt Ham 2019 en planning voor 2020, als Lokale Algemene Vergadering.

Opzet

Tijdens deze interactieve lezing krijg je zicht op de gevolgen van de klimaatverandering voor de natuur. Je krijgt een heleboel inspiratie mee om zelf aanpassingen te doen ten voordele van het klimaat en dit op een positieve manier.

Deelname

Gratis. Inschrijven wel verplicht.


Info

Waar:
Natuur.huis De Rammelaars
Dutselaar z/n
3945 Ham
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
vrij 21/02/20 van 20:00 tot 23:00
Organisatie:
Natuurpunt CVN
lezing_is_biodiversiteit_hot.jpg