Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Het Grote Vogelweekend: workshop vogelvoer maken, wandeling 'op zoek naar wintergasten'...

Beleef samen met ons het plezier van vogels observeren op de voedertafel. Tijdens het Grote Vogelweekend van Natuurpunt worden in duizenden tuinen in Vlaanderen tegelijk de vogels geteld die komen meesmullen in je tuin. De voedertafels rond bezoekerscentrum De Watersnip zijn al enkele weken rijkelijk gevuld met lekkers en de vogels hebben dit ook al door. Kom met onze vogelkenner meetellen in ...

Beleef samen met ons het plezier van vogels observeren op de voedertafel. Tijdens het Grote Vogelweekend van Natuurpunt worden in duizenden tuinen in Vlaanderen tegelijk de vogels geteld die komen meesmullen in je tuin. De voedertafels rond bezoekerscentrum De Watersnip zijn al enkele weken rijkelijk gevuld met lekkers en de vogels hebben dit ook al door.

Kom met onze vogelkenner meetellen in het bezoekerscentrum met een heerlijk biodrankje, een stevige gageleer of een dampende kop koffie in aanslag. 

Of neem plaats aan onze knutseltafel en maak zelf iets lekkers voor de vogels bij jou thuis.  Je kan er ook met onze gids mee op uit trekken om vogels in hun natuurlijke habitat te gaan spotten.  


Info

Waar:
Bezoekerscentrum De Watersnip
Grauwe Steenstraat 7
3582 Koersel
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 26/01/20 van 13:30 tot 16:00
Organisatie:
Bezoekerscentrum De Watersnip
vogel_mees_voedersilo.jpg