Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Het Grote Vogelweekend mét kinderactiviteit van JNN (Neerpelt)

Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt!Naar de vogels kijken in je tuin zorgt voor kleurrijk vertier en heerlijke ontspanning. Maar het is tegelijk ook heel nuttig: tel op 26 en 27 januari de vogels in je tuin en bezorg je resultaten aan Natuurpunt. Zo kunnen we nagaan hoe het gesteld is met de vogels in Vlaamse tuinen. Ook in ons bezoekerscentrum liggen er telkaarten en handige folders met de ...

Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt!

Naar de vogels kijken in je tuin zorgt voor kleurrijk vertier en heerlijke ontspanning. Maar het is tegelijk ook heel nuttig: tel op 26 en 27 januari de vogels in je tuin en bezorg je resultaten aan Natuurpunt. Zo kunnen we nagaan hoe het gesteld is met de vogels in Vlaamse tuinen.

Ook in ons bezoekerscentrum liggen er telkaarten en handige folders met de courante huis en tuinvogels erin. Kom langs en breng zeker je kids mee! Wij voorzien leuke activiteiten op maat en dat helemaal gratis. Voor kids van 8-12 jaar (vanaf 6 mits begeleiding). Inschrijven voor JNN aangeraden via bc.hageven@natuurpunt.be.

Meer info & campagnematerialen op:
https://vogelweekend.natuurpunt.be/


Info

Waar:
Bezoekerscentrum Hageven
Tussenstraat 10
3910 Neerpelt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 27/01/19 van 14:00 tot 18:00
Organisatie:
Natuurpunt Neerpelt
wimdirckx-e1415116422374.jpg