Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Gelukswandeling 11 juli 2020

Gelukswandeling Natuur maakt mensen gelukkiger, dat bewees de wetenschap. Maar hoe benut je nu best die helende eigenschappen van de natuur? Gewoon gaan wandelen? Dat kan, maar door bewust te wandelen, wordt het effect een stuk groter. Zo kom je een stuk sneller tot innerlijke rust, vreugde en voeling met jezelf. Op deze wandeling zetten we je met kleine oefeningen hierin op weg. We gebruiken ...

Gelukswandeling

Natuur maakt mensen gelukkiger, dat bewees de wetenschap. Maar hoe benut je nu best die helende eigenschappen van de natuur? Gewoon gaan wandelen? Dat kan, maar door bewust te wandelen, wordt het effect een stuk groter. Zo kom je een stuk sneller tot innerlijke rust, vreugde en voeling met jezelf. Op deze wandeling zetten we je met kleine oefeningen hierin op weg. We gebruiken bewustwording van je lichaam, je zintuigen en je ademhaling.

Zaterdag 11 juli van 9u tot 11u30.

Verzamelen Equivalent, Hombroekstraat 25, 3730 Hoeselt.

Schoenen die geschikt zijn voor oneffen terrein. Kledij die geschikt is voor open terrein waarin we wandelen en stilstaan. We wandelen ongeveer 3km.

Minimumleeftijd 15j. Aanpassingen ter preventie van het coronavirus: maximaal 10 deelnemers. De regels van 1.5m afstand en geen voorwerpen doorgeven wordt gerespecteerd. Breng eigen drank mee voor onderweg. Ook bij regen blijven we buiten. Alcoholgel aanwezig.

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/gelukswandeling-11-juli-2020-42699 

Ben je ge├»nteresseerd, maar kan je je niet meer inschrijven omdat deze wandeling volzet is. Stuur een mailtje naar winterbeek@natuurpunt.be en bij voldoende interesse plannen we op korte termijn een tweede wandeling.

Begeleider: Ellen Stoffelen is conservator van de Winterbeekvallei, arts en coach. In de coachings combineren we bewustwording, lichaamswerk en natuur.  


Info

Waar:
Winterbeek - Equivalent
Hombroekstraat 25
3730 Hoeselt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
za 11/07/20 van 09:00 tot 11:30
Organisatie:
Natuurpunt Zuidoost-Limburg