Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

GEANNULEERD Reiger- en aalscholvertocht - Hochter Bampd

In Hochter Bampd vinden we van deze twee vogelsoorten broedkolonies. En op dit moment zijn ze druk bezig met een nest te bouwen of zijn ze al aan het broeden. Dit geeft een waar spektakel van af en aan vliegende vogels die kibbelen om een plekje in de kolonie. Wij gaan er voorzichtig een kijkje nemen om voluit te kunnen meegenieten. Afspraak: 14u, kruising Geulerweg en Kupweg in Neerharen, ...

In Hochter Bampd vinden we van deze twee vogelsoorten broedkolonies. En op dit moment zijn ze druk bezig met een nest te bouwen of zijn ze al aan het broeden. Dit geeft een waar spektakel van af en aan vliegende vogels die kibbelen om een plekje in de kolonie. Wij gaan er voorzichtig een kijkje nemen om voluit te kunnen meegenieten.
Afspraak: 14u, kruising Geulerweg en Kupweg in Neerharen, Lanaken. 2€/deelname, leden gratis. Meer info: Jan Franssen en Ludo Zimmermann, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51. Deze wandeling is niet geschikt voor buggy’s. Goede wandelschoenen of laarzen zijn aan te raden.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Info

Waar:
Kruising Geulerweg
Kupweg
3620 Lanaken
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zondag 29 maart 2020 van 14:00 tot 17:00
Prijs:
€ 2,00 (Basistarief: 2,00 €; leden: 0,00 €)
Organisatie:
Limburgs Landschap vzw
8ca9a95d-e3b3-4aff-b787-c73263ad1735.jpeg