Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Dauw- en ontbijtwandeling in natuurgebied Bolderberg/Terlaemen

Enkele keren per jaar stelt familie de Bellefroid de poorten van zijn kasteeldomein open. Gids en conservator Jos Bervoets neemt je mee door dit domein en het aansluitende natuurgebied Bolderberg. En vanzelfsprekend hoort daarbij een adembenemend zicht op de vijvers van Terlaemen vanaf de kluis. Na de wandeling kan je smullen van van een lekker ontbijt. Vergeet niet in te schrijven voor 4 april!

Zondag 9 april | Dauw- en ontbijtwandeling in natuurgebied Bolderberg / Terlaemen
Enkele keren per jaar stelt familie de Bellefroid de poorten van zijn kasteeldomein open. Gids en conservator Jos Bervoets neemt je mee door dit domein en het aansluitende natuurgebied Bolderberg. En vanzelfsprekend hoort daarbij een adembenemend zicht op de vijvers van Terlaemen vanaf de kluis. Nog niet overtuigd? Hopelijk zijn de opkomende zonnestralen dat wel! Na de wandeling kan je smullen van een lekker ontbijt. Vergeet niet in te schrijven voor 4 april!
Afspraak: 6u, Boswachtershuisje, Terlaemenlaan, Zolder. 2€/deelname aan wandeling, leden gratis. Voor wandeling met groot ontbijt: gelieve 11€ (leden) of 14€ (niet-leden) over te schrijven op rekeningnummer van Limburgs Landschap vzw (BE 28 4564 0220 0120) met vermelding van je naam, het aantal deelnemers en ‘ontbijt’. Meer info: Limburgs Landschap vzw, Jos Bervoets, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51

Bron: UiTinVlaanderen.be


Info

Waar:
Boswachtershuisje
Terlaemenlaan
3550 Heusden
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 09/04/17 om 06:00
Prijs:
€ 14,00 (Basisprijs: € 14; leden Limburgs Landschap vzw: € 11)
Organisatie:
Limburgs Landschap vzw
dc2eab17-dc73-4dbb-9c3b-afe21f154911.jpg