Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Cursus: Roofvogels (Beringen)

Tijdens deze bijzonder populaire cursus worden prachtige beelden getoond van onze roofvogels. In de theorielessen behandelen we hun ecologie, de relaties die ze hebben met hun omgeving, trek en lichaamsbouw. Ook de bedreigingen komen aan bod. De hoofdbrok is determinatie. Het is vaak moeilijk om roofvogels juist op naam te brengen. We leren we de cursisten stap voor stap hoe ze hierbij te werk moeten gaan en wanneer ze welke soort mogen verwachten. Daarbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijkste determinatiekenmerken. Voor de praktijkles trekken we op excursie naar de mijnterril van Beringen.

Prijs

45,00€/leden Natuurpunt 75,00/niet-leden. 

Inschrijven

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan. Graag met mededeling van IBC 21-002 je overschrijving in orde brengen.


Info

Waar:
Bezoekerscentrum De Watersnip
Grauwe Steenstraat 6
3582 Beringen
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
Prijs:
€ 45,00
Organisatie:
Bezoekerscentrum De Watersnip
Cursus: Roofvogels (Beringen)