Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Cursus Herfstfotografie in het Hageven (Pelt)

Alle planten, bomen en dieren maken zich in de herfst klaar voor de komende winter. De bomen vertellen ons hun verhaal a.d.h.v. hun bladeren. Fotografisch gezien is het een wondermooie periode. We gaan in deze korte cursus fotografie, herfstthema’s benaderen in het Hageven. Na een inleiding waar zowel techniek, uitrusting en inspiratie aan bod komen, gaan we gedurende twee voormiddag excursies zoveel mogelijk in de praktijk omzetten. Tijdens de laatste sessie bespreken we de ingestuurde foto’s.

De cursus staat open voor beginnende- evenals meer gevorderde fotografen. Alle soorten camera’s zijn welkom, zowel camera’s met vaste- als verwisselbare lenzen. De deelnemers worden verondersteld van de basisinstellingen van hun camera onder de knie te hebben.

Kom mee op pad met gids en fotografiekenner Jean-Claude Delforge en ontdek het Hageven door het oog van de lens in al zijn prachtige herfstkleuren!

  • sessie 1: woensdag 20/10 van 19u00 - 22u00: Theorie - inleiding met een overzicht van de gebruikte materialen en technieken met voorbeelden

  • sessie 2: zaterdag 23/10 van 09u00 - 12u00: Excursie

  • sessie 3: zaterdag 30/10 van 09u00 - 12u00: Excursie

  • sessie 4: woensdag 03/11 van 19u00 - 22u00: Theorie - evaluatie van de gemaakte foto's

Vrijwilligers van BC Hageven betalen 30 euro.

Wegens de steeds veranderende coronamaatregelen kan het zijn dat deze cursus gedeeltelijk online doorgaat. De excursies zijn steeds op locatie. Hou hier rekening mee als je je inschrijft, terugbetalingen worden niet gedaan als de lessen toch online moeten doorgaan.


Info

Waar:
Bezoekerscentrum de Wulp
Tussenstraat 10
3910 Neerpelt (Pelt)
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
Prijs:
€ 38,00
Organisatie:
Natuurpunt Pelt
Cursus Herfstfotografie in het Hageven (Pelt)