Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Beleef Natuur: Winterse Natuurwandeling

BELEEF NATUUR zorgt telkens voor fantastische ervaringen die je niet snel vergeet.  Op zoek naar de runderen, een vergankelijk kunstwerk maken, de geur van een boom ontdekken, een draakje in het water zoeken…   Onze gids blijft staan met één of meerdere facetten die natuur te bieden heeft. Door je open te stellen ontdek je heel veel moois en leer je kijken door een andere bril. Geschikt voor ...

BELEEF NATUUR zorgt telkens voor fantastische ervaringen die je niet snel vergeet.  Op zoek naar de runderen, een vergankelijk kunstwerk maken, de geur van een boom ontdekken, een draakje in het water zoeken…   Onze gids blijft staan met één of meerdere facetten die natuur te bieden heeft. Door je open te stellen ontdek je heel veel moois en leer je kijken door een andere bril. Geschikt voor alle leeftijden.

Zondag 15 december 10u30 - 12u00


Winterse Natuurwandeling

De gids leidt je rond op Domein Kiewit en aansluitend natuurgebied, de groene uitlaatklep van de Hasselaren. Dankzij inspanningen van de stad Hasselt en Natuurpunt vormen Kiewit en Bokrijk een aaneengesloten wandel- en fietsdomein van 800 hectare met een gevarieerd aanbod van natuur en zachte recreatie. Snuif gezonde lucht én ontdek een vleugje geschiedenis, fauna en flora.

 

Voor alle volwassenen vanaf 7 jaar.

      


Info

Waar:
Bezoekerscentrum Kiewit
Putvennestraat 112
3500 Hasselt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 15/12/19 van 10:30 tot 12:30
Organisatie:
Bezoekerscentrum Kiewit
winterse_wandeling.jpg