Ontdek de mooiste wandelroutes in Limburg
Menu

Beleef Natuur: Vogelvoederplank en vogelvoeders

BELEEF NATUUR zorgt telkens voor fantastische ervaringen die je niet snel vergeet.  Op zoek naar de runderen, een vergankelijk kunstwerk maken, de geur van een boom ontdekken, een draakje in het water zoeken…   Onze gids blijft staan met één of meerdere facetten die natuur te bieden heeft. Door je open te stellen ontdek je heel veel moois en leer je kijken door een andere bril. Geschikt voor ...

BELEEF NATUUR zorgt telkens voor fantastische ervaringen die je niet snel vergeet.  Op zoek naar de runderen, een vergankelijk kunstwerk maken, de geur van een boom ontdekken, een draakje in het water zoeken…   Onze gids blijft staan met één of meerdere facetten die natuur te bieden heeft. Door je open te stellen ontdek je heel veel moois en leer je kijken door een andere bril. Geschikt voor alle leeftijden.


Zondag 17 november 10u30 - 12u00

Vogelvoederplank en vogelvoeders

Als we op school even wegdroomden, keken we door het raam naar de vogeltjes. Maar ook voor volwassenen is naar vogels kijken een aangename rustgevende bezigheid.

In deze workshop gaan we zelf een voederplank timmeren met attributen die we thuis kunnen ophangen . We komen alles te weten over hoe en waarom we onze tuinvogels kunnen helpen.

 

Voor alle volwassenen vanaf 7 jaar.

 

Met dank aan:

      


Info

Waar:
Bezoekerscentrum Kiewit
Putvennestraat 112
3500 Hasselt
Routebeschrijving via Google Maps
Wanneer:
zo 17/11/19 van 10:30 tot 12:30
Organisatie:
Bezoekerscentrum Kiewit
voederplank_timmeren.jpg